top of page
Rootsmusic
Jahhawks Tribute Band.jpg

zaterdag 27 januari

Klub. K

            

Lierselei 19, 2390 Oostmalle

 

deuren 19:30u  -  aanvang 20:00u

ADK: 12,00 euro

VVK:  10,00 euro

Een avondje "Americana"

A Jayhawks tribute band

Al vele jaren spelen Paul Jacobs en Jef Sterkens nummers van deze band en zijn ze op zoek naar die speciale Jayhawks-sound. Sinds kort, toen ze een degelijke ritmesectie vonden, besloten ze na lang twijfelen, hun stoute schoenen aan te trekken en ermee naar buiten te komen. Niet vanzelfsprekend om een hommage te brengen aan deze minder bekende (ondergewaardeerde) Amerikaanse groep uit Minneapolis.

 

Americana…

Toch maken "the Jayhawks" al 38 jaar lang prachtige ingetogen, melodieuze pop- en rocksongs met harmonieuze zang. Hun muziek, ook wel eens “Americana” genoemd, is een mengeling van alternatieve countryrock en gitaarrock.

De Zjeehouwks!

Dat is dus de Rijkevorselse versie van the Jayhawks. Americana uit de Noorderkempen krijgen we dus te horen.  Verwacht u daarom aan een erg gevarieerd programma: stevige rocknummers, mooie ballads maar vooral plezante popsongs, feel good music, “muziek waar ge goe gezind van wordt”! Onbekend is vaak …. onbemind.

Paul Jacobs:      zang en gitaren

Jef Sterkens:     zang en akoestische gitaar

Peter Sabbe:     basgitaar

Filip Sterkens:   drums 

 Vooraf treedt nog een akoestisch duo op de voorgrond: Ten Strong Strings! Ze zullen het pad voor de "Zjeehoukws" effenen met toegankelijke country, blues en folk. Het wordt vast een geslaagde avond voor wie van het genre houdt!

_edited.jpg
Vrijetijdspas.webp
Nieuw logo rond.png
nieuw logo rood1024_9.jpg
bottom of page