top of page

Openluchtcinema met zomerterras

Openluchtcinema.png
Flyer-A5-openluchtcinema-finaal-JPEG2.jpg

Malle Curieus en Villasco vzw organiseren een openluchtcinema met zomerterras.  Op het doek presenteren ze bewust een Belgische film, namelijk de nieuwste film van Jeroen Perceval: DEALER.

De avond start om 19:30 met een gezellig zomerterras. Geniet van lekkere hapjes en verrassende drankjes op een unieke locatie: de verlaten directeurswoning aan de Paaltjesdreef in Malle. De casco villa is het decor voor het Carpe Noctem festival op 29 juli, maar we warmen al graag op met een eerste zomers evenement!

Ben je er graag bij? Voor €4 bemachtig je al een ticket, enkel aan de deur verkrijgbaar.

Zak op 20 juli af naar de verlaten villa (coördinaten 51.323116, 4.702173) ter hoogte van Oostmalsebaan 53 en geniet van een gezellige zomeravond.

Belangrijk! Bij slecht weer gaat het evenement niet door.

DEALER is de nieuwste film van acteur en regisseur Jeroen Perceval met in de hoofdrollen Veerle Baetens, Bart Hollanders en Ben Segers. DEALER vertelt het verhaal van veertienjarige drugsdealer Johnny die in een tehuis voor jongeren met een moeilijke thuissituatie verblijft. Hij droomt van een beter leven. Op een dag krijgt hij de beroemde succesvolle acteur Antony als vaste klant. Er ontstaat een bijzondere band tussen hen en beiden besluiten een ander pad te nemen. 

bottom of page