top of page

Sounds of the 60s met the Starkeys

Rock
230311 Klub K.jpg

zaterdag 11 maart

Klub. K

            

Lierselei 19, 2390 Oostmalle

 

deuren 19:30u  -  aanvang 20:00u

ADK: 12,00 euro

VVK: 10,00 euro

Sounds of the 60s

The Starkeys nemen je mee op een trip down memory lane naar de fantastische jaren 60. Ze gaan op zoek naar tijdloze sixties klassiekers die iedereen zeker herkent. Ook enkele vergeten pareltjes en minder bekende meesterwerkjes worden authentiek gebracht, waardoor elk nummer een eigen klankkleur en karakter krijgt.

 

Tribute to The Band…

Bij elk optreden hoort ook steevast een tribute aan een groep uit die gouden tijd. Naast een rits Beatles nummers worden er ook bekende sixties hits in een blokje gepresenteerd. In een derde set wordt telkens een memorabele groep belicht: in Klub K kun je je verwachten aan een eerbetoon aan the Band, de befaamde Canadees-Amerikaanse rockgroep. Zij maakten voor het eerst naam als begeleidingsgroep van Bob Dylan en werden later zeer invloedrijk als vertolkers van Americana: in hun muziek versmolt country met folk, blues en rock-'n-roll…

 

The Starkeys

zijn vier gepassioneerde muzikanten die heel wat muzikale ervaring meedragen… Ieder van hen kan terugkijken op een rijk gevulde carrière: de uren die op een podium of in diverse repetitielokalen werden gesleten, zijn echt niet te tellen. Al deze ervaringen kunnen ze goed gebruiken in wat ze nu doen: hits en songs uit een glansperiode van de popmuziek op een enthousiast publiek loslaten!

Wim Sterkens:   gitaren, keyboard

Jef Sterkens:      akoestische gitaar

Filip Sterkens:    drums (nu ken je gelijk de oorsprong van de groepsnaam…) Fons Copmans:   bass

nieuw logo rood1024_9.jpg
bottom of page