top of page

Akoestische pop

Bon voyage met Charlie Belair en Steph Van Uytvanck!

DSC_1812-1.jpg

zaterdag 18 februari

Klub. K

           

            Lierselei 19, 2390 Oostmalle

 

deuren 19:30u  -  aanvang 20:00u

ADK: 12,00 euro

VVK: 10,00 euro

In samenwerking met de Cultuurdienst

CHARLIE BELAIR

Als tienjarige stond hij al op diverse podia als gitarist(je). Ook zijn dansopleiding bleek erg nuttig want begin jaren ’70 speelde hij mee in musicals als Hair en Jesus Christ Superstar doorheen gans Europa. Als gitarist en percussionist ging hij op toernee met pianist François Glorieux, maar ook met  Barry White, Plastic Bertrand, Boogie Boy en zovele anderen. 

In de jaren ’90 heeft Charlie zijn eigen artiestenbureau. Daarna slaat hij nieuwe wegen in: hij werd vrijwilliger in Botswana. Eenmaal thuis staat hij weer fris op het podium én in de opnamestudio!

Zo werd hij één van de medeoprichters van de Blunk-formatie Blue Blot waarvoor hij verschillende songs componeerde.

Voor sommigen is Charlie Belair een nieuwkomer, voor velen een reeds lang gevestigde waarde in de wereld van het entertainment.

 

STEPH VAN UYTVANCK

Ook wel eens de 'muzikale zwerver' genoemd… Deze autodidact is zowel als zanger, harmonicaspeler en toetsenist een muzikaal fenomeen te noemen. Hij bewandelt moeiteloos vele muzikale paden: klassieke muziek, pop, jazz, blues, folk, indi, new wave....

Selecties bij Humo's Rock rally, Belgium's Got Talent, Jazz Concours Vlaanderen zijn enkele van zijn talrijke verdiensten. 

Zijn muzikale talent én werkkracht leverde hem samenwerkingen op met Hooverphonic, Tars Lootens, Alana Dante, Ed Mundell. Ook in The Night of the Proms maakte hij zijn opwachting…

 

Samen staan zij garant voor een portie muzikaal vuurwerk. Niet te missen ! 

bottom of page